Loading...

13.11

Integration & automation som tjänst

10:00-10:30 GMT+0

13.11

Integration & automation som tjänst

10:00-10:30 GMT+0

speakers

Kristoffer Lundegren
Kristoffer Lundegren
VP of Sales, Frends Sweden & APAC

overview

Fler än 100 Nordiska företag låter frends by HiQ sköta övervakning, drift, förvaltning och vidareutveckling av automationer och integrationer baserat på ett Service Level Agreement (SLA). I detta webinar berättar vi om några exempel där vi ihop kunderna både har mer än halverat kostnaderna (TCO) samtidigt som dubbelt så mycket leverans/ resultat har producerats.

Vi kommer att skicka ut en inspelning av webinariet till alla som har registrerat sig.

share

Loading...

agenda

Om frends
Om integrationer och affärsfördelar
Kundhistorier
Demo
Om frends
Om integrationer och affärsfördelar
Kundhistorier
Demo

frends kundlöfte är att vi med samma budget, leverar dubbelt så mycket på väsentligt kortare tid och med en underhållskostnad som är en bråkdel av jämförbara alternativ. Detta gör genom att kombinera ny teknk (frends eiPaaS) med en process byggd på 30 års erfarenhet av integration med en modernt och innovativt sätt att producera tjänster.

Från vårt Service Operating Center levererar vi idag ”Integration och automation som en tjänst” till fler än 100 Nordiska företag. Med frends eiPaaS som plattform tar vi också hand om drift, övervakning, förvaltning av förbättringar av kunderna integrationer och affärsprocesser. Via våra ”Integration Factories” kan vi snabbt och mycket kostnadseffektivt leverera både stora och små projekt då förändringar i verksamheten som tex förvärv av bolag, införandet av nytt ERP/ CRM och nya digitala tjänster. Vi berättar kortfattat om hur vi gör samt om vad några kunder gjort och vad de uppnådde.