Loading...

25.08

Myndighets- och bankintegrationer

09:30-10:00 GMT+0

25.08

Myndighets- och bankintegrationer

09:30-10:00 GMT+0

speakers

overview

Följ med när vi fördjupar oss i hur effektivt, enkelt och säkert verksamheter kan använda Frends för att koppla upp sig till banker och myndigheter samt hur ni dessutom kan göra detta utan att behöva skapa nya integrationer från grunden. Denna filosofi ger organisationer möjlighet att enkelt effektivisera sin verksamhet.

Under detta webinar kommer vi att:

  • Ge en inblick i Frends. Få insikter i Frends funktioner och möjligheter som förenklar integrationsprocesser så att din organisation enkelt kan koppla upp sig till banker och myndigheter.

  • Diskutera återanvändning av integrationslösningar. Upptäck hur Frends kan dra nytta av färdiga verktyg som låter er verksamhet återanvända befintliga lösningar utan att behöva bygga allt från grunden, så att ni kan minimera utvecklingstiden.

Webinaret vänder sig till tekniska team, utvecklare och beslutsfattare som vill optimera sitt dagliga arbete och verksamhet.

Anmäl dig nu och upptäck möjligheterna med Frends.

share

Loading...

agenda

Intro om bank och myndighetskopplingar
Demo på 3 lösningar
Återanvändning av lösningarna
Frågor & svar
Intro om bank och myndighetskopplingar
Demo på 3 lösningar
Återanvändning av lösningarna
Frågor & svar

“Vi märker att fler och fler kunder efterfrågar att få se sin data och nu med Frends iPasS-lösning känner vi oss trygga med att uppfylla kunders krav och behov samt att det är hög kvalitet på den data vi delar. Det här är det bästa med Frends, möjligheten för oss att tillgängliggöra vår data för kunderna."

Chief Digital Officer, Fastighetsägarna Service

Jan Heggen

"Med Frends kunde vi byta ut back-endssystemet för vår tjänst på bara några dagar. Utan Frends-plattformen skulle arbetet ha tagit veckor."

CTO, OPR-Finance

Ville Rontti