11.01

Sovellusliittymät kansalaiskeskeiseen kaupungin hallintaan, vieraana Järvenpään kaupunki

06:00-06:30 GMT+0

11.01

Sovellusliittymät kansalaiskeskeiseen kaupungin hallintaan, vieraana Järvenpään kaupunki

06:00-06:30 GMT+0

speakers

Juha Moisio
Juha Moisio
VP of Global Partners
Toni Pallaspuro
Toni Pallaspuro
Tietohallintojohtaja, Järvenpää

overview

Kuinka kaupungit voivat vastata asukkaiden muuttuviin, moderneihin tarpeisiin? Miten API-taloutta ja integroituja ratkaisuja voidaan hyödyntää kestävämmin?

Kaupunkiemme kasvaessa ja muuttuessa muuttuvat myös haasteet, joihin kaupungin hallinnon on vastattava. Useat kaupungit ympäri maailmaa ovat jo onnistuneesti ottaneet käyttöön nykyaikaista teknologiaa. Kaikkien näiden teknologioiden yhteinen mahdollistaja on sovellusliittymä. Sovellusliittymästrategian avulla voitte tarjota tehokkaita ja oikea-aikaisia palveluja asukkaillenne ja sidosryhmillenne sekä tehdä enemmän tietopohjaisia ja kestäviä päätöksiä.

Sovellusliittymästrategia ja integroinnit järjestelmien välillä voivat sisältää laajan valikoiman mahdollisia ratkaisuja asukkaiden ja viranomaisten välisessä viestinnässä. Sovelluksien avulla kansalaiset voivat esimerkiksi saada tietoa kunnan uutisista, julkisista tapahtumista, hoitaa varauksia tai hallinnoida sosiaalietuuksia.

Paremman kansalaiskokemuksen tarjoamisen lisäksi integroiduilla ratkaisuilla päästään seuraamaan ja jakamaan organisaation resursseja, priorisoimaan projekteja ja analysoimaan palveluiden suorituskykyä.

share

watch the webinar

agenda

Q&A
Q&A