Frends välkomnar Robert Jakobsson som Senior Sales Manager

Robert Jakobsson utses till Senior Sales Manager på Frends. Robert kommer senast från TEIS (Tietoevry Integration Server) där han arbetade som försäljningsansvarig i över 15 år med inriktning på offentlig sektor.

Sandra Siljestedt

31.03.2023

Sandra Siljestedt

Marketing Manager at Frends Sweden

Robert Jakobsson utses till Senior Sales Manager på Frends, ledande inom molnbaserade integrationslösningar. Robert kommer senast från TEIS (Tietoevry Integration Server) där han arbetade som försäljningsansvarig i över 15 år med inriktning på offentlig sektor.

"Vi är väldigt glada över att välkomna Robert till Frends. Som ett av få skandinaviska iPaaS-alternativ på marknaden är Frends en perfekt partner för kommuner, och tillsammans med Robert är vi fast beslutna om att ta Frends till nästa nivå i Sverige. Roberts långa erfarenhet och kunskap inom offentlig sektor tillför ett stort värde till vårt team, och vi ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med honom", säger Kristoffer Lundegren, Country Manager på Frends Sweden.

RobertJakobsson Frends6 Robert Jakobsson

Robert inledde sin karriär på Tietoevry i slutet av 1990-talet och utsågs snabbt till Key Customer Manager för några av företagets största kunder. De senaste 15 åren har Robert fokuserat på digitalisering med hjälp av integrationslösningar med särskild inriktning på offentlig sektor, och han har därmed byggt upp ett omfattande nätverk. I sin nya roll som Senior Sales Manager på Frends, en produkt som han anser passar perfekt för offentlig sektor, kommer Robert att ha möjlighet att fortsätta göra det han är bäst på.

"Jag är glad att ansluta till Frends och att få arbeta med en produkt som jag tror är rätt för offentlig sektor", säger Robert. "Frends uppfyller marknadens krav genom att leverera en lättanvänd molnbaserad integrationsplattform som ger snabb ROI och utnyttjar den senaste teknologin inom API och RPA. Jag ser fram emot att hjälpa våra kunder uppnå sina mål inom digitalisering, och därmed skapa värde för sina verksamheter."

Robert valde att börja på Frends tack vare det starka ryktet i branschen och fokuset på innovation:

"Frends är inte bara anpassat för framtiden, lösningen bidrar verkligen till att hjälpa kunder med sina integrationsskulder. Det är ett företag som ständigt letar efter nya och bättre sätt att lösa integrationsutmaningar, och mitt mål är att vi ska bli förstahandsvalet i Sverige när det gäller integration", säger han. "Jag är glad över att blir en del av ett dedikerat team som brinner för att leverera exceptionella lösningar och skapa verkligt värde för våra kunder.

Robert ser stora möjligheter att hjälpa Frends konkurrera inom offentlig sektor, där han hoppas förändra sättet organisationer ser på integration.

"Integration bör vara en proaktiv, strategisk prioritering som planeras och koordineras i samband med köp av nya system", säger han. "Jag vill hjälpa våra kunder att förenkla sina digitaliseringsresor och implementera nya system utan omfattande konsulttjänster."

Om Frends

Frends iPaaS (Integration Platform as a Service) är ett skandinaviskt alternativ till globala iPaaS-plattformar, och erbjuder verktyg för att integrera applikationer via moln-, hybrid- eller lokala lösningar. Med Frends kan företag bygga integrationer, automatiserade processer och API:er i BPMN 2.0-baserad lågkod vilket minskar kostnaderna för utveckling, dokumentation och hantering. Frends är gjord för BizDevOps-team och skapar förutsättningar för samarbete.

Plattformen Frends grundades i Finland 1988 och har vuxit snabbt på de nordiska marknaderna samt internationellt med kunder i över 16 länder.

Sedan början av 2023 är Frends positionerad som ledare i G2:s kvadrant i kategorierna API-hantering och iPaaS Europa, och erkänns dessutom som iPaaS i Gartners Magic Quadrant 2023. Frends totala kundnöjdhetsindex är 99,8%.

För mer information, kontakta gärna:

Sandra Siljestedt

Marketing Manager

Frends Sweden

tfn: +46 70-742 42 98

e-post: sandra.siljestedt@frends.com

share

Verwandte Artikel