Malmö första stopp på Frends Roadshow för kommuner i Sverige

I vår kommer Frends att samarbeta med ett antal lokala kommuner i Sverige för en roadshow riktad mot just kommuner. Först ut är Malmö den 23 maj 2023.

Sandra Siljestedt

06.04.2023

Sandra Siljestedt

Marketing Manager at Frends Sweden

Kommuninvånare har idag höga förväntningar på att de ska kunna utföra tjänster smidigt och digitalt – något som gör att kommuner behöver hålla sig uppdaterade. Flera svenska kommuner har valt att flytta över sina integrationer till snabbväxande Frends iPaaS. Frends hjälper redan kommuner som Helsingborg, Sundbyberg och Östersund att effektivisera och modernisera sina digitaliseringsresor.

Frends sticker ut som ett av få skandinaviska iPaaS-alternativ på marknaden, vilket gör plattformen extra passande för kommuner eller andra verksamheter med höga krav på säkerhet. Frends arbetar också med ett bibliotek för kommuner som är en samling av färdiga integrationer så att kommuner ska kunna ta hjälp av varandra med att sprida färdiga lösningar mellan kunder, något som sparar både tid och pengar.

I vår kommer Frends att samarbeta med ett antal lokala kommuner i Sverige för en roadshow riktad mot just kommuner. Det första eventet äger rum i Malmö den 23 maj.

Frends iPaaS bjuder in till en fullspäckad dag för inspiration med fokus på kommuners digitalisering och vikten av en modern metod för systemintegration, automation och API.

Du kommer att få möjlighet att mingla och diskutera med andra kommuner, höra de senaste uppdateringarna från Frends och såklart få en demo av plattformen.

Platserna är begränsade så säkra din plats redan idag! Anmälan sker via följande länk.

share

Verwandte Artikel