05.05

En modern integrationsplattforms (iPaaS) roll i en verksamhets digitalisering

09:00-09:40 GMT+0

05.05

En modern integrationsplattforms (iPaaS) roll i en verksamhets digitalisering

09:00-09:40 GMT+0

speakers

overview

Besparings- och myndighetskrav, implementering av ny teknik, konkurrens, demografiska utmaningar och personalbrist – alla faktorer som gör digitalisering till en hög prioritet för både privat och offentlig verksamhet.Men kan vi ge ett bredare perspektiv på vad som driver behovet att digitalisera? Och hur kan verksamheter säkerställa att digitaliseringsinitiativ blir framgångsrika?

I vårt kommande webinar gör vi en djupdykning i digitaliseringens betydelse och visar hur en modern integrationsplattform som Frends kan vara en ovärderlig partner i verksamheters arbete. Oavsett om ni behöver hjälp att hantera krav från myndigheter eller önskar effektivisera era dagliga verksamhetsprocesser, så kan Frends hjälpa till.

Missa inte detta tillfälle att lära er mer om ett av de mest kraftfulla verktygen för att främja er digitala transformation.

share

watch the webinar

agenda

Vad är Frends iPaaS?
Vad driver behovet att digitalisera?
Den moderna integrationsplattformens roll i verksamheters digitalisering.
Praktiska exempel från några av våra kunder.
Frågor & svar.
Vad är Frends iPaaS?
Vad driver behovet att digitalisera?
Den moderna integrationsplattformens roll i verksamheters digitalisering.
Praktiska exempel från några av våra kunder.
Frågor & svar.

Frends är ett skandinaviskt alternativ till de globala IPaaS plattformarna och erbjuder verktyg för att hantera dagens integrationsscenarion i hybrida systemlandskap. Med Frends kan verksamheter bygga integrationer, automatiserade processer och API:er i BPMN baserad på Low-Code vilket möjliggör reducerade kostnader i implementation, utveckling, dokumentation och förvaltning. Processer byggs och representeras visuellt i BPMN vilket också gör Frends till ett verktyg som låter företag samarbeta mer effektivt över både tekniska och icke tekniska verksamhetsfunktioner. Frends erbjuder även tillgång till en Professional Services organisation med över 35 års erfarenhet inom integration och automation.

Mer om Frends

Med närvaro i 16 länder och över 4000+ kunder är Frends på en resa mot att bli en av de ledande integrationsplattformarna i Europa:

"Frends har uppfyllt alla våra förväntningar. Med hjälp av Frends integrationsplattform kan vi säkerställa en sömlös och säker koppling mellan våra olika IT-komponenter och det skapar en större flexibilitet för oss. Det känns också tryggt och smidigt att Frends har personal på plats i Stockholm och att de använder sig av beprövad teknik."

CIO/CDO på Kulturhuset Stadsteatern

Andreas Eriksson

"Med Frends har vi lyckats spara 10 000 kronor bara den första månaden i administrationskostnader och det finns ytterligare besparingar att vänta. På sikt innebär det att vi kan fokusera ännu mer på de många intressanta funktioner som Frends erbjuder, och successivt rulla ut det inom kommunen."

Systemutvecklare på Östersunds kommun

Jonathan Kennås

"Vi valde mellan flera olika leverantörer, men bestämde oss för Frends eiPaaS då plattformen har allt vi efterfrågar. De har bra funktioner för API-hantering och för att integrera och analysera olika data, samtidigt som de ligger bra till prismässigt i jämförelse med andra plattformar."

Projektledare på Kalmar kommun

Håkan Johansson