23.02

En introduktion till integrationsplattformen Frends

10:30-11:00 GMT+0

23.02

En introduktion till integrationsplattformen Frends

10:30-11:00 GMT+0

speakers

overview

En pedagogisk introduktion till integrationsplattformen Frends. Vi visar hur snabbt och enkelt det går att skapa integrationer med Frends enterprise iPaaS. Vi förklarar "low code konceptet" och varför det är bättre och mycket snabbare än att koda manuellt.

share

watch the webinar

agenda

Introduktion till Frends
Några exempel från våra kunder
Demo
Q&A
Introduktion till Frends
Några exempel från våra kunder
Demo
Q&A

Frends enterprise iPaaS - integrationsplattform används av 500+ Nordiska offentliga och privata organisationer. I detta webinar kommer vi visa både arkitektur, hur man bygger och ge konkreta exempel från kundprojekt.

Med Frends kan nya digitala tjänster snabbt tas fram, datasystem kan enkelt kopplas ihop med integrationer och många tidsödande arbetsprocesser kan automatiseras. För våra många av våra Nordiska kunder är digitalisering genom Integration, Automation (Business Process Automation, Robotic Process Automation) och APIer en stor framgång.

Med utgångspunkt i några kundprojekt inom integration och automation (BPA/RPA) så ger vi dig en översikt av Frends. Frends eiPaaS (Enterprise Integration Platform as a Service) -integrationsplattform som en tjänst, har hjälpt fler än 500 Nordiska företag med IT-moderniseringsprojekt.

"Att valet föll på Frends var för att vi såg att vårt jobb kunde underlättas drastiskt, samtidigt som vi under pilot-implementationen fick ett stort förtroende för dem som partner. Vi blev uppmärksammade genom hela processen, fick alltid bra stöd och svar på frågor och det fanns hela tiden en plan för hur vi skulle gå vidare. Ett annat plus är att plattformen är förhållandevis enkel och användarvänlig, samtidigt som möjligheterna är oändliga i hur långt man kan utveckla plattformen."

IT-arkitekt på KGK

Urban Zetterström

"Deras flexibla programvara, som fungerar över tid och som går att bygga egna lösningar i, passar oss perfekt. Vi hade flera olika alternativ av integrationsplattformar att köpa in. Men Frends tilltalar oss mest. En kommun som vi har så otroligt många olika typer av behov och i det passar Frends programvara in perfekt."

IT-Tekniker på Kungsbacka Kommun

Jonas Sjömark

"Frends har uppfyllt alla våra förväntningar. Med hjälp av Frends integrationsplattform kan vi säkerställa en sömlös och säker koppling mellan våra olika IT-komponenter och det skapar en större flexibilitet för oss. Det känns också tryggt och smidigt att Frends har personal på plats i Stockholm och att de använder sig av beprövad teknik."

CIO/CDO på Kulturhuset Stadsteatern

Andreas Eriksson

"Vi valde Frends och HiQ då de kunde erbjuda en snabb och komplett tjänst för integration som vi kan växa långsiktigt med avslutar."

CIO på Bring Frigo

Robert Schuman