Webinars

Here you can find the latest FRENDS webinars.

Fyra sätt att digitalisera, vi delar lärdomar från fyra projekt

20.5.2020, 08:30 

Banken S-Bank, taxibolaget Lähitakksi, energibolaget Helen och drivmedelskoncernen Teboil är fyra av våra ca 500 Nordiska kunder som använder FRENDS som digitaliseringsmotor. I detta webinar delar vi med oss av konkreta erfarenheter från projekt.

Watch the webinar

FRENDS för API Hantering, varför du skall ha API och process automation i en och samma plattform

29.5.2020, 08:30 

Varför skall man använda APIer och hur kan en Eipaas möjliggöra API-baserad digitalisering. Vi tar exempel på hur FRENDS Eipaas har hjälpt kunder modernisera arkitektur och bygga nya digitala tjänster med hjälp av APIer. Vi avslutar med ett demo av FRENDS.

Register

Integrera dina ERP system med hjälp av FRENDS

5.6.2020, 08:30 

Skall du uppgradera ERP eller införa ett nytt ERP system? Eller funderar på att effektivisera med automation? I detta webinar visar vi konkret hur FRENDS kan spara dig både tid och pengar.

Register

Därför bör du välja en distruberad arkitektur för din integrationsplattform

12.6.2020, 08:00 

Behöver ni bygga sömlösa integrationsflöden och automatiserade processer (BPA) över system på olika tekniska plattformar eller i geografiskt skilda nätverk?

Register

(PAST Webinar) Så blir du en vinnare i digitaliseringen

30.3.2021, 21:00 

Först ut i serien ger konkreta tips på hur du som är en etablerad spelare / företag kan hantera en ökad konkurrans från nya digitala aktörer eller som har en press att snabbare än vad era befintliga system förmår, lansera nya digitala tjänster.

Watch the webinar

(PAST Webinar) FRENDS! En given del i digitaliseringen av den finska energisektorn.

23.4.2021, 22:00 

Följ med oss på ett webinar den 24/4 där vi berättar mer om hur FRENDS Integrationsplattform fungerar som en möjliggörare för digitala strategier inom Energisektorn.

Watch the webinar

(PAST Webinar) Automatisering och snabba integrationer för kommuner!

28.4.2021, 21:00 

Nu har vi startat försäljningen av FRENDS i Sverige och vill bjuda in alla Sveriges kommuner, landsting och regioner till webinarie där vi delar erfarenheter och framgångsfaktorer från några av våra många projekt, bland andra Lohja Kommun.

Watch the webinar