Frendsille tunnustusta 2023 Gartner® Magic Quadrant™ -tutkimuksessa!

Frends on saanut tunnustusta kansainvälisessä 2023 Gartner® Magic Quadrant™ -tutkimuksessa, Integration Platform as a Service -kategoriassa. Gartner arvioi kansainväliset iPaaS-toimijat niiden vision sekä suorituskyvyn pohjalta.

Essi Järvinen

01.02.2023

Essi Järvinen

Content producer

Read version in English

Gartner® Magic Quadrant™ on vuosittain julkaistava tutkimus, joka tarjoaa laaja-alaista näkemystä tietystä markkinasta ja sen toimijoista. Tämänvuotisessa tutkimuksessa Gartner arvioi 16 teknologiatoimittajaa ja auttaa näin johtavia ohjelmistokehitysyrityksiä valitsemaan käyttöönsä iPaaS-ratkaisuja, jotka tukevat yritysten taktisia tavoitteita ja strategista suuntaa.

“Uskomme, että Frends iPaaS on tehnyt vaikutuksen käyttäjälähtöisyydellään ja herkkyydellään reagoida markkinaan. Panostammekin merkittävästi asiakaskokemuksen kehitykseen ja tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa, mikä on osaltaan auttanut meitä saavuttamaan vahvan aseman Pohjois- ja Länsi-Euroopassa. Tuorein aluevaltauksemme on Aasia, missä Malesian avauksen jälkeen meillä on jo 8 muuta maata putkessa”, kertoo Jukka Rautio, Frendsin toimitusjohtaja.

Jotta yritykset pysyvät tämän päivän digitaalisessa kehityksessä mukana, tulee niiden kehittää toimintaansa yhä skaalautuvampaan ja käyttäjälähtöisempään suuntaan. Frends iPaaS yhdistää ja hallinnoi tietoa eri kanavista, tehostaa työtä älykkäillä automaatioilla, ehkäisee kriittisiä riskejä ja tekee uuden liiketoiminnan kehittämisestä ketterää. Kaikkiaan 4000 asiakasta, kuten St1, Orion, Mehiläinen, Oral ja Tokmanni, hyödyntävät hybridiä integraatioalustaa, joka on nopeasti käyttöönotettavissa, visuaalinen sekä kehittäjien ja päättäjien arvostama.

Räjähdysmäisesti kasvava Frends on levinnyt 16 maahan ja kuusinkertaistanut asiakasmääränsä vuonna 2022. Vakuuttavat kasvuluvut puhuvat puolestaan: Frendsin jatkuva vuosilaskutus on kasvanut 44 prosenttia tänä vuonna samalla, kun toimitusten määrä on lisääntynyt 28 prosentilla. Lisäksi henkilöstömäärä on kasvanut 33 prosentilla. Vuoteen 2025 mennessä Frends tähtää markkinajohtajan asemaan pohjoismaissa ja kolmen parhaan integraatioalustan joukkoon Euroopassa.

“Olemme luottavaisia sen suhteen, että pystymme pitämään yllä kovan kasvutahtimme ja kolminkertaistamme asiakasmäärämme vuosittain. Jatkamme voimanpesämme Frendsin kehittämistä ja hyödynnämme kaikki ne kyvykkyydet, joita olemme viime vuosina valmistelleet. Frends on yksinkertaisesti kaikkein kehittäjä- ja liiketoimintalähtöisin integraatioalusta”, kertoo Rautio.

Tutustu 2023 Gartner® Magic Quadrant™ -raporttiin lataamalla se täältä.

Gartner Disclaimer:

Gartner Research Methodologies, “Magic Quadrant,” 27 January 2023. https://www.gartner.com/en/research/magic-quadrant Gartner, Magic Quadrant for Integration Platform as a Service, Worldwide, Keith Guttridge, Andrew Comes, Saikat Ray, 24 January 2023.

GARTNER is a registered trademark and service mark of Gartner and Magic Quadrant is a registered trademark of Gartner, Inc. and/or its affiliates in the U.S. and internationally and are used herein with permission. All rights reserved.

Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Tietoa Frendsistä:

Frends iPaaS on hybridi integraatioalusta, joka tekee API-integraatioiden ja prosessiautomaatioiden kehittämisestä, hallitsemisesta ja turvaamisesta helppoa. Ketterä, matalan koodin Frends yhdistyy saumattomasti mihin tahansa järjestelmään auttaen säästämään aikaa ja rahaa. Frends-integraatioalusta sai alkunsa Suomessa 1988 ja on kasvanut nopeasti pohjoismaissa ja kansainvälisesti. Frendsiä käyttävät tyytyväiset asiakkaat yli 16 maassa.

share

related articles